Vijfde editie Ecommercerun groter dan ooit

Geen reacties
Tags: ,
Posted 17 okt 2016 in nieuws

Gisteren vond voor de vijfde keer op rij de Ecommercerun plaats in Utrecht als onderdeel van de Maliebaanloop. Leontien Zijlaard-van Moorsel verzorgde de peptalk en Michel Bruins van Bol.com was overall de snelste.

Dirkjan Vis, tevens eigenaar van Ecommercenews.nl, organiseerde dit jaar voor al weer de vijfde keer het grootste sportevenement van de e-commercebranche. Zes of tien kilometer hardlopen door het centrum van Utrecht, in de ‘clubkleuren’ van hoofdsponsor Beslist.nl.

Dit jaar deden er met honderd lopers zeker twee keer meer sporters mee dan een jaar geleden. Carla Vaandrager van de productvergelijker lijkt zich al weer op te maken voor een zesde editie: “Het is ook gewoon ontzettend leuk om andere e-commercespecialisten eens in een sportieve en informele setting te ontmoeten.”

De Maliebaanloop is een loop waar tweeduizend hardlopers aan deelnemen. Ze lopen zes of tien kilometer. De Ecommercerun is daar een onderdeel van. Michel Bruins van Bol.com liep de tien in 39:04 minuten en zette daarmee een van de snelste tijden neer.

De trofee voor de snelste vrouw op de 10 kilometer ging naar Lyone Peperkamp van MultiSafepay, die met een tijd van 48:03 minuten over de finish kwam. De snelste man op de 6 kilometer was Jasper Wolfs, werkzaam bij de Rabobank, met een eindtijd van 22:24 minuten. De snelste vrouw op deze afstand was Marit Smits van Twinkle Magazine, die in 29:47 minuten de 6 kilometer liep.Lees het volledige bericht op Emerce »


Add Your Comment