KLM stopt kranten in app

Geen reacties
Tags: , , , ,
Posted 12 okt 2016 in nieuws

De papieren kranten in het vliegtuig lijken op den duur te gaan verdwijnen. KLM-passagiers kunnen die voortaan lezen in de KLM Media App. Daarmee hebben ze toegang tot een groot aantal internationale kranten, afhankelijk van de reisklasse en Flying Blue niveau.

Met de KLM Media App hebben passagiers vanaf 24 uur voor vertrek de mogelijkheid om kranten naar keuze te downloaden. Bij introductie biedt de KLM Media App dertien kranten, namelijk Le Monde, Wall Street Journal, USA Today, Die Welt, El Pais, De Telegraaf, China News Weekly, International New York Times, Financial Times, China Times, Financieele Dagblad, Volkskrant and Trouw. Ook Holland Herald, het inflight magazine van KLM, is beschikbaar in de app.

Op termijn zullen meer kranten en tijdschriften worden toegevoegd.

Met de KLM Media app verbetert KLM opnieuw haar service aan passagiers, zegt Ryanne van der Eijk, Senior Vice President Customer Experience KLM. KLM onderzoekt of de app kan worden uitgebreid tot een volledige entertainment app met bijvoorbeeld ook films en series.Lees het volledige bericht op Emerce »


Add Your Comment