Indeed.nl: vind de beste match en win een maandsalaris

Geen reacties
Tags: ,
Posted 11 okt 2016 in nieuws

Er wonen zeventien miljoen mensen in Nederland. Zeven miljard op aarde. De perfecte nieuwe aanwinst voor je bedrijf zit daar zeker tussen, maar hoe vind je hem of haar? Door online een gratis vacature te plaatsen op Indeed. Met als extra bonus: kans op het eerste maandsalaris van de nieuwe medewerker. Indeed trakteert.

De spanning en blijdschap die je als ondernemer voelde bij het aannemen van je eerste werknemer, is bij de honderdste misschien een beetje afgezwakt. Maar wat blijft is de vraag: waar vinden we de beste match? Online natuurlijk. Zelf ervaren hoe gemakkelijk dat is? Indeed verloot een prijs onder ondernemers die gebruikmaken van hun service, zodat je niet alleen net als ondernemers Bart Bruinsma, Merijn Everaarts en Karlijn Volgers de beste kandidaat vindt, maar ook nog eens zijn of haar eerste maandsalaris terug kunt winnen.

Bart Bruinsma, mede-eigenaar van Wink BV heeft inmiddels dertig medewerkers in dienst. “Goede mensen zoeken is heel erg ingewikkeld. De meesten vind je toch door een vacature te plaatsen. Het handigst is om dat via internet te doen.”

Merijn Everaarts, bedenker en oprichter van Dopper, zocht uitbreiding van zijn bedrijf aanvankelijk in zijn eigen netwerk. Dat werd te tijdrovend en hij vond het lastig om de juiste mensen te vinden. Internet bleek de oplossing. “Nu zoeken we letterlijk in de hele wereld.”

Aankoopmakelaar Karlijn Volgers heeft net haar eerste medewerker aangenomen. Ook zij koos ervoor haar zoektocht online te starten. Waarom? “Een werknemer aannemen is al kostbaar genoeg. Als je dan je vacature ergens gratis kunt plaatsen, is dat mooi meegenomen.”

Kortom: of je nu op het punt staat je eerste medewerker aan te nemen of de vijftigste, Indeed biedt hulp. Gratis en online, dus met maximaal bereik. En om het nog aantrekkelijker te maken om Indeed uit te proberen, is er nu een mooie winactie. Plaats gratis een vacature op Indeed.nl, vind de perfecte match en maak kans op het eerste maandsalaris van je nieuwste aanwinst.

Wil je meedoen? Kijk voor meer informatie op Indeed.nl.Lees het volledige bericht op Emerce »


Add Your Comment