Zo kom je bij Emerce eDay

Geen reacties
Tags: ,
Posted 05 okt 2016 in nieuws

Morgen barst het grote jaarlijkse Emerce-evenement weer los, Emerce eDay. Voor de derde maal alweer in de Kromhouthal in Amsterdam Noord. We leggen uit hoe je daar het beste kunt komen.

Nog geen kaartjes voor Emerce eDay? Tickets zijn hier verkrijgbaar.

De Kromhouthal is onderdeel van bedrijventerrein De Overkant en is makkelijk bereikbaar per veerpont vanaf Amsterdam CS. Neem de pont naar het IJplein (de meest rechter pont als je met je rug naar het station staat). Deze pont gaat minstens vier keer per uur en de oversteek duurt nog geen 5 minuten. Aan de overkant staat een Shuttle Service klaar. Na afloop gaat die ook weer terug. Lopen kan ook. Dat is hooguit tien minuten.

Op de fiets? Vanaf Amsterdam Centraal Station kunt je ook aan de achterkant een veerpont nemen naar het IJplein. Vanaf dit plein fietst je via de Meeuwenlaan verder. Je blijft deze weg volgen tot je aan de rechterzijde supermarkt DIRK heeft gezien. Daarna sla je rechtsaf naar de Motorkade. Op het terrein van de Kromhouthal is een fietsenstalling gecreëerd.

Je kunt je ook door de chauffeur van Chauffeur.nl laten brengen! Chauffeur.nl is een nieuwe start-up en is tijdens de eDay ook aanwezig met een stand. Chauffeur.nl is een internetplatform voor zelfstandige chauffeurs (met en zonder auto).

Ga je zelf rijden? Leest u dan onderstaande informatie goed door!
• Voer in uw navigatie volgend adres in: Motorkade/Gedempt Hamerkanaal
• Neem op de Ring A10 OOST de afrit S116 richting Centrum / IJtunnel.
• Volg de borden richting Centrum / IJtunnel.
• Neem de 3e afrit S118 en sla bij verkeerslichten linksaf naar de Jan van Hasseltweg
• Vanuit de IJtunnel gelijk de eerste afrit S118 nemen. Sla bij de verkeerslichten linksaf
naar de Jan van Hasseltweg.
• Bij de eerste rotonde slaat u rechtsaf, de Meeuwenlaan in.
• Vervolgens neemt u de 3e zijstraat links (Motorkade). Je houdt het parkeerterrein van
DIRK rechts van je.
• Aan het einde van de weg volg je de bocht naar links (Gedempt Hamerkanaal).

Na 50 meter zie je rechts de ingang van de Kromhouthal. De parkeerplaats voor de Kromhouthal is uitsluitend voor het parkeren, en in- en uitstappen van Vips en invaliden. Normale bezoeker? Rijd een stukje verder over het Gedempt Hamerkanaal. Onze parkeerbegeleiders/verkeersbegeleiders wijzen je naar een vrije parkeerplaats. Parkeren is gratis. Als alle openbare parkeerplekken bezet zijn rijd je door tot u ter hoogte van de OPEL dealer weer verkeersbegeleiders ziet.

captureLees het volledige bericht op Emerce »


Add Your Comment