Arthur Clement in raad van advies Burst

Geen reacties
Tags: , ,
Posted 04 okt 2016 in nieuws

Arthur Clement van Tiny Riot Fremantle Media treedt toe tot de raad van advies van digitale productiebureau Burst uit Rotterdam.

Hij is het derde en laatste lid van de wijze raad die CEO Hans Maltha ondersteunt bij de strategische vraagstukken waar hij zich over buigt. De andere leden van de adviesraad zijn Jack de Graaff en Joke Pronk. “Hiermee zijn al onze klantgroepen goed en evenwichtig vertegenwoordigd”, aldus Maltha tegen Emerce.

Clement is general manager bij Tiny Riot Fremantle Media, onderdeel van de RTL Group. Hij is vooral bezig met strategische vraagstukken rondom mediaproducties en de exploitatie daarvan. Eerder werkte hij voor VICE.

Maltha wil zijn bedrijf met een factor drie doen groeien in de komende drie jaar. Dat moet overwegend organisch plaatsvinden, maar als relevante add-ons aandienen worden overnames niet uitgesloten. Lacunes in de expertise ziet de directeur in onder meer de kennis rondom datamanagement bij klanten.

Burst realiseert tussen de zestig en zeventig procent van zijn omzet bij buitenlandse klanten. Dat zijn multinationals als Hero, Mentos, Takeda en Organix.Lees het volledige bericht op Emerce »


Add Your Comment