Mirabeau opent kantoor in Parijs

Geen reacties
Tags: , , , , ,
Posted 30 sep 2016 in nieuws

Digital agency Mirabeau opent per 1 oktober de deuren van zijn eerste Europese kantoor buiten Nederland: in Parijs, de thuisstad van grote klant Air France.

Het nieuwe kantoor is gelegen in het centrum van de stad tussen de kantoren van bedrijven als Facebook, Google en Twitter. Rue Scribe 17 (9e Arrondisement) ligt recht tegenover de Opéra en Galeries Lafayette.

Mirabeau wordt steeds actiever op de internationale markt. De onderneming kiest een specialistische route, die van de niches Travel en Hospitality. De ervaring die het daarmee opdeed in Nederland, onder meer bij Transavia en KLM, wordt nu aangeboden op de internationale markt. Air France-KLM kan vanuit het nieuwe kantoor worden bediend.

Recent maakte het bedrijf bekend dat het ook een kantoor opent in de Zuid-Chinese stad Guangzhou. Niet toevallig zit daar ook het hoofdkantoor van China Southern Airlines. Dat is het de grootste luchtvaartmaatschappij van het land, de nummer vier van de wereld, en sinds dit jaar klant van Mirabeau. De Nederlanders staan de Chinezen bij in het doorlopen van de digitale transitie van de organisatie.

Ook reclamebureau Kingsday (met klanten als Exact en Cornetto) opent een vestiging in Parijs. Daar wil men zich vooral richten op het account van Nissan UEFA Champions League. Het kantoor wordt geleid door Adam McVicar.

Onlangs interviewde Emerce directeur Adjan Kodde van Mirabeau over zijn internationale ambities en activiteiten:Lees het volledige bericht op Emerce »


Add Your Comment