KPN lanceert berichtenapp voor de zorg

Geen reacties
Tags: , , , ,
Posted 13 sep 2016 in nieuws

KPN lanceert een eigen WhatsApp voor de zorg, genaamd Zorg Messenger. Daarmee gaat het telecombedrijf de concurrentie aan met de Nederlandse startup Siilo.

Professionals in de zorg hebben, net als werknemers in andere sectoren, behoefte aan moderne communicatieoplossingen die hen helpen om effectiever en productiever te werken, aldus KPN. Het uitwisselen van informatie binnen de zorgsector moet, vanwege de vertrouwelijkheid van informatie, aan strikte eisen voldoen. Traditionele chatapps lenen zich daarvoor niet.

De KPN-app kan vanaf diverse apparaten gebruikt worden, zoals pc’s, tablets en smartphones. Er kan ook e-mail mee worden verzonden. Daarnaast biedt de app de mogelijkheid om te integreren met zorginformatiesystemen.

De KPN app betekent concurrentie voor chirurg Joost Bruggeman en zijn chatapp Siilo. Via een al jaren bevriende relatie Arvind Rao kwam Bruggeman in contact met de mannen achter eBuddy, Jan-Joost Rueb en Onno Bakker. Vorig jaar ontwikkelden ze een app die eigenlijk net zo als WhatsApp, maar de privacy beter garandeert.Lees het volledige bericht op Emerce »


Add Your Comment