Infoplaza neemt activiteiten van Meteovista over

Geen reacties
Tags: , ,
Posted 28 jul 2016 in nieuws

Infoplaza, het bedrijf achter Weerplaza.nl, neemt de zakelijke platformen en activiteiten over van Meteovista. Op die manier hoopt men één van de belangrijkste leveranciers van weerinformatie voor zakelijke oplossingen in Nederland te worden.

Meteovista noemde zich tot voort kort een van de grootste uitgevers van weersinformatie in Nederland met producten wereldwijd voor de consument en de zakelijke markt. Op de zakelijke markt opereerde Meteovista als de belangrijkste informatieverschaffer voor de segmenten recreatie, horeca en evenementen, water en rioolbeheer, onkruidbeheer, de bouwsector, landbouw, tuinbouw en fruitteelt, energie, verzekeringen, gladheid, schade en advocatuur. Voortaan zal zich men volledig richten op de online producten, bekend onder merknaam Weeronline, en op de verkoop van weerdata aan online partijen.

Infoplaza bood reeds allerlei oplossingen ‘op maat’ voor verschillende sectoren, zoals de bouw, energie, mobiliteit en de agrarische sector. Ook bewaakt Infoplaza in opdracht van ProRail het weer op hele Nederlandse spoor en alle NS stations.

Binnen het Infoplaza netwerk bestond  nog geen platform gericht op evenementenbewaking, maar door de overname zal op korte termijn ook Outdoor Support een onderdeel zijn binnen Infoplaza.Lees het volledige bericht op Emerce »


Add Your Comment