DutchDo lanceert platform voor niche shops

Geen reacties
Tags: ,
Posted 27 jul 2016 in nieuws

De Limburgse onderneming DutchDo heeft vijftien niche webshops geopend, waarin per specifieke productgroep een breed assortiment wordt aangeboden. Na winkels als Klemspot.nl, DomeCamera.nl en Kniptang.nl worden binnenkort nog zo’n vijfentwintig shops aan het platform toegevoegd.

Het uitgebreide assortiment moet het platform zijn eigen plek in de markt geven. “In webshops vind je vaak veel verschillende soorten producten, maar is er per categorie maar weinig keuze. Terwijl de klant juist uit een groot assortiment wil kunnen kiezen”, aldus een woordvoerder.

Het bedrijf zet in op zowel high-end producten voor professionele gebruikers als producten met een goede prijs-kwaliteitverhouding voor huishoudens.

Er wordt naar eigen zeggen optimaal gebruik gemaakt van de algoritmes van Google, waardoor de shops snel gevonden moeten worden. Onder andere de domeinnamen, product- en categorieteksten en links dragen daaraan bij. “Verder kunnen we daar niet te veel over prijsgeven.”Lees het volledige bericht op Emerce »


Add Your Comment