Ook Parcer met slimme brievenbus

Geen reacties
Tags: , ,
Posted 20 jul 2016 in nieuws

De markt voor slimme brievenbussen begint aardig vol te raken. Parcer International is het volgende bedrijf dat zo’n brievenbus in Nederland en België lanceert.

Ook de Parcer maakt het mogelijk om online bestellingen af te leveren zonder dat de ontvanger thuis hoeft te zijn. De brievenbus werkt dan ook onafhankelijk van vervoerder of bezorgdienst en kan in de tuin worden geplaatst of aan de gevel worden bevestigd.

Hij is ruim genoeg voor het grootse standaardpakket van PostNL (485 x 360 x 260 mm). Via e-mail worden klanten op de hoogte te houden van het tijdstip van bezorgen of ophalen van pakjes.

De brievenbus kan geopend worden met behulp van een eenmalige code die op het pakket staat vermeld. Die wordt via een browser plug-in toegevoegd aan de naam van de geadresseerde op het adreslabel.

Een weegunit in de brievenbus signaleert of er daadwerkelijk een pakket is bezorgd – ook als er al eerder een pakket is afgeleverd.

De Parcer-brievenbus is ook geschikt voor het retourneren van pakjes. Een vervoerder kan op basis van een aan hem verstrekte code de Parcer openen en het pakje eruit halen.

Aan de introductie van de Parcer-brievenbus is een jaar lang testen met gebruikers en vervoerders voorafgegaan.

De prijzen van het Parcer Premium model beginnen bij 435 euro. Daarnaast is een abonnement nodig waarvan de kosten 3,95 euro per maand bedragen.

In Breda werkt Parcer International samen met de gemeente en met lokale leveranciers van verse producten om in een vooraf bepaald gebied huizen te voorzien van deze slimme brievenbus. Er worden momenteel gesprekken gevoerd met fresh food-leveranciers om bezorging te ondersteunen.

Parcer International start tevens in Duitsland en het Verenigd Koninkrijk met de uitrol van de slimme brievenbussen.

bb2e93ba-fcc2-47a1-9508-72ebd1097321Lees het volledige bericht op Emerce »


Add Your Comment