Nest lanceert nieuwe buitencamera

Geen reacties
Tags: , , ,
Posted 14 jul 2016 in nieuws

Het ontwerp van deze Nest Cam Outdoor komt wellicht bekend voor, maar het is dus niet de nieuwste thermometer van het Amerikaanse bedrijf.

‘Nest vindt de buitencamera opnieuw uit’, beweert de Google dochter. Gebruikers kunnen een oogje op hun huis houden met Full HD-videobeelden (1080p) in alle weersomstandigheden. Beelden die steevast worden opgeslagen met behulp van encryptietechnologie (2048-bit RSA-sleutel met 128-bit SSL-verbinding).

De Nest Cam maakt nu ook voor het onderscheid tussen mensen en andere gebeurtenissen en zal dus niet alarm slaan als de kat van de buren voor de deur staat.

Natuurlijk is de buitencamera niet compleet zonder app. Nest heeft de weergave van camerabeelden uitgebreid, en met een wifi verbinding kunnen gebruikers ook een live stream zien. Nest stelt het bandbreedtegebruik automatisch in op de beschikbare bandbreedte om vloeiende beelden te waarborgen en bufferen te vermijden.

De Nest Cam Outdoor kan al in de VS en Canada worden besteld voor 199 dollar, maar wordt pas in de herfst geleverd. Dan ook kun je de camera in de Benelux kopen.Lees het volledige bericht op Emerce »


Add Your Comment