Startupbootcamp organiseert zomerkamp voor kinderen

Geen reacties
Posted 09 jul 2016 in nieuws

Startupbootcamp organiseert eind augustus een zomerkamp waar kinderen leren om van een idee werkelijkheid te maken. “Je kan niet vroeg genoeg beginnen”, aldus Patrick van Zeeuw gisteren tijdens Demo Day Smart City & Living Class in Amsterdam, waar het initiatief werd aangekondigd.

‘In deze week gaat het om samen ideeën bedenken, dromen waarmaken, plezier hebben, vrienden maken, buiten zwemmen, varen, klimmen, vloggen, bloggen, creatief zijn, teamwerk, gamen en coole dingen bouwen’, zo meldt de site van het evenement. Er komt ook een sluitingsfeest die De Zeeuw omschreef als Demo Day Mini.

De Zeeuw zegt dat hij op het idee werd gebracht door zijn dochter die met een pitch een wedstrijd won. De kinderen moeten tussen de 10 en 12 jaar oud zijn.

De Zeeuw vertelde verder dat Startupbootcamp in nog meer steden programma’s gaat draaien. Na Miami, New York, Londen, Instanbul, Berlijn en Singapore wordt onder meer gekeken naar Sydney. Volgend jaar wil Startupbootcamp in twee Chinese steden beginnen.Lees het volledige bericht op Emerce »


Add Your Comment