Secret Escapes opent kantoor in Amsterdam

Geen reacties
Tags: , , , , , , , ,
Posted 22 jun 2016 in nieuws

De besloten shoppingclub voor hotelboekingen Secret Escapes heeft een kantoor in Amsterdam geopend. Eind volgend jaar wil het in de Benelux verdrievoudigen qua aantal geregistreerde leden.

Dat zei country manager Ognjen Zeric gisteren tijdens Emerce eTravel in Amsterdam. “Vorig jaar zomer zijn we begonnen met Nederlandse en Belgische deals en hebben nu 1,3 miljoen geregistreerde leden. Dat moeten er eind 2017 drie miljoen zijn”, aldus de Noor die geen onderscheid maakte tussen geregistreerd en actief.

Secret Escapes is een dealsite die dagelijks 28 miljoen leden mailt met deals van hotels. “Luxe en upmarket, dat is onze positionering. Driekwart van onze leden is vrouw, veel van hen hebben een inkomen van een ton of meer en hebben veelal óf nog geen kinderen of zijn eruit.” De site tipt hoteldeals met kortingen tot zeventig procent.

“Onze klanten leveren de hotels meer omzet op en zien hen ook vaak op andere gelegenheden weer terugkeren. De hotels werken dus graag met ons samen.”

Om zijn bekendheid te vergroten werkt Secret Escapes veel met televisiereclame om zijn naamsbekendheid te vergroten. “Tv is voor leadgeneratie”. Online kanalen worden ingezet voor performancedoeleinden.

Het Nederlandse kantoor is vooral een verkoopkantoor dat de top van de Nederlandse hotels wil binnenhalen. Dat zijn locaties die op een schaal van vijf minimaal vier sterren krijgen van hun klanten en een zekere verhouding in aantallen positieve en negatieve recensies.

Secret Escapes, wiens naam bij sommigen wat heimelijks oproept, haalde in drie financieringsronden 79 miljoen dollar venture capital op. Onder de investeerders bevinden zich: Google Ventures, Index Ventures en Octopus Ventures.

Foto: John Hickey-Fry (cc)Lees het volledige bericht op Emerce »


Add Your Comment