Partners Innoprinter uitgebreid

Geen reacties
Tags: ,
Posted 10 jun 2016 in nieuws

Veenman heeft drie nieuwe partners geselecteerd voor Innoprint, het virtuele printernetwerk dat in januari werd aangekondigd.

Innoprint is een ‘printing-as-a-service’ cloudoplossing waarmee consumenten en bedrijven ongeacht de locatie en vanaf elk apparaat printen.

Bij het printen moet een virtuele printer worden geselecteerd. Met een RFID-sleutel (later ook NFC) of een wachtwoord kunnen de prints ter plekke worden uitgedraaid. Betalen kan met iDEAL en PayPal.

Naast Bruna hebben nu ook Nest, Inkstation en The Read Shop Express zich aangesloten. Nest, werkplekken voor groeiers, biedt in een aantal vestigingen in en rond Amsterdam werkplekken met bijbehorende diensten aan voor zzp’ers, startups en groeiende bedrijven. Inkstation Midden-Nederland (de regio rond Amersfoort) levert kantoorartikelen en inkt voor printers. The Read Shop Express is een keten van laagdrempelige inloopwinkels.

Daarnaast gaat Bruna na een testperiode nu het aantal vestigingen uitbreiden dat Innoprint aanbiedt.Lees het volledige bericht op Emerce »


Add Your Comment