Nathan Blecharczyk (Airbnb) toegevoegd aan Startup Fest Europe

Geen reacties
Tags: , , , , , ,
Posted 31 mrt 2016 in nieuws

Nathan Blecharczyk (Airbnb) wordt toegevoegd aan het programma van Startup Fest Europe eind mei. Dan spreken ook Tim Cook (Apple), Travis Kalanick (Uber) en Mark Rutte op een van de grootste startup-evenementen uit de Nederlandse geschiedenis.

In de Beurs van Berlage maken op 24 mei ook Gillian Tans (Booking.com) en Reshma Sohoni (Seedcamp) hun opwachting.

Het totale programma omvat een groot aantal evenementen in het land. Tijden Campus Party zullen vijfduizend Europese studenten of Campuseros vijf dagen lang deelnemen aan workshops. Dirk Ahlborn, CEO van Hyperloop (een vacuüm buis waar reizigers met ruim 1000 kilometer per uur doorheen vliegen), is een van de sprekers, naast Bas van Abel, oprichter en CEO van Fairphone.

Tijdens het YES!Delft Students E-Forum, spreekt Jan-Kees de Jager van KPN. Nijmegen is gastheer van het congres Our Future Health, dat ook via internet te zien zal zijn. Sprekers zijn onder meer Oscar Kneppers van Rockstart, Neelie Kroes en Maarten Steinbuch (TU/e Eindhoven). In Enschede is auteur Chris Anderson van The Long Tail te gast op The Future of High Tech.

Op 25 mei is de Water Campus in Leeuwarden de locatie voor Water Tech Fest: een internationale ontmoetingsplaats voor startups, scale-ups en investeerders die zich richten op watertechnologie, crossovers in de olie en gas, food, delta, cleantech en energie.

Emerce, mede-organisator van Startup Fest Europe, organiseert weer zijn gebruikelijke congressen E-commerce Live!, Digital Marketing Live! en Mobile Convention Amsterdam in de Beurs van Berlage. En tussendoor zijn er ook nog de Dutch Interactive Awards. Marketingdirecteur Martijn van der Zee van Suitsupply is een van de sprekers op E-commerce Live!

De afsluiting is de Startup & Dance in de Cruise Terminal in Rotterdam op 28 mei.

Startup Fest Europe is een initiatief van StartupDelta. Sponsors zijn Ziggo, Shell, Deloitte, Google en Rabobank.

Foto: Nathan BlecharczykLees het volledige bericht op Emerce »


Add Your Comment