ING start online gemeenschap met ideeën en expertblogs

Geen reacties
Tags: , ,
Posted 28 jan 2016 in nieuws

ING lanceert een nieuw online platform: de ING Community. Klanten van de bank hebben daar contact met elkaar over financiële vraagstukken en thema’s zoals wonen, studeren, pensioen en ondernemerschap en over producten en diensten van ING. Experts verzorgen blogs met tips en klanten kunnen er ideeën over manieren waarop ING haar dienstverlening kan verbeteren delen.

Op deze wijze geeft de bank naar eigen zeggen invulling aan de behoefte van klanten om ervaringen online te delen. ‘Consumenten gebruiken vergelijkingssites, willen weten hoe andere mensen zaken aanpakken, polsen hiervoor hun directe omgeving of lezen ervaringen van anderen om uiteindelijk een financiële beslissing te nemen’, aldus ING Communitymanager Linda van Seuren.

Experts nemen van tijd tot tijd de ruimte in de ING Community om blogs te plaatsen met bruikbare tips en hun visie. Het ING Webcare Team ziet de forumberichten, ideeën en reacties. Is een vraag na een dag nog niet beantwoord, of is er een vraag onjuist beantwoord dan helpt Webcare.Lees het volledige bericht op Emerce »


Add Your Comment