‘Een zoekmachine met vouwdozen voor webwinkeliers’

Geen reacties
Tags: ,
Posted 28 jan 2016 in nieuws

Dozenzoeken.nl is een nieuwe, gespecialiseerde zoekmachine die enkel en precies doet dat de titel zegt: dozen vinden. Webwinkeliers vinden er direct beschikbare dozen of kunnen er offertes aanvragen.

Raymond van Rijs van bedenker Doublemedia uit Vlaardingen: “Wij zijn zelf ook actief met meerdere webwinkels en ervaren dat het zoeken van vouwdozen erg tijdrovend kan zijn. Daarnaast hebben veel leveranciers veel dozen van reguliere afmetingen gewoon klaarliggen.”

De ondernemer telde één en één bij elkaar op en ontwikkelde Dozenzoeken.nl. Winkeliers vullen er de gezochte afmetingen van vouwdozen op in en krijgen te zien welke leverancier het gevraagde materiaal kan leveren tegen welke prijs. Inmiddels zijn twee dozijn leveranciers aangesloten “en we sluiten dagelijks nieuwe feeds aan om het assortiment groter te maken.”

“Toen wij begonnen in de e-commerce, wilde we niet investeren in grote aantallen dozen en we hadden niet de ruimte om dozen op te slaan. Je haalt de dozen dan weg bij leveranciers die ze op voorraad hebben liggen. Uit voorraad bestel je al vanaf slechts tien of twintig stuks. Met onze tool zoek je met een zoekopdracht door inmiddels bijna duizend dozen en zie je direct de match in percentages.”

Daarnaast biedt de site de mogelijkheid om offertes aan te vragen bij de aangesloten leveranciers van vouwdozen. “De prijzen voor dozen verschillen nogal per leverancier. We hebben in Nederland zo’n zeventig leveranciers die dozen kunnen leveren waarvan de helft het ook nog eens voor je op maat kan maken. Met één offerteaanvraag, kunnen meerdere leveranciers via ons een aanbod doen.”

Foto: Jared Tarbell (cc)Lees het volledige bericht op Emerce »


Add Your Comment