IN10 levert nieuwe website Eindhoven Airport

Geen reacties
Tags: ,
Posted 28 jan 2016 in nieuws

De grootste regionale luchthaven van Nederland lanceert op EindhovenAirport.nl zijn nieuwe website. Bureau IN10 is betrokken bij de nieuwe positionering, die zich behalve naar de site ook in de fysieke omgeving van het vliegveld zal vertalen.

Afgelopen dagen werd de site EindhovenAirport.nl live gezet na maanden van sleutelen en testen. Centraal staat het gebruikersgemak, ongeacht de vraag of de gebruiker iemand komt halen of brengen of zelf op reis gaat of dat overweegt.

Het centrale thema van de nieuwe positionering is ‘Always Easy’. Dat is ontwikkeld met IN10 en zal in de komende jaren waarin Eindhoven zich op groei richt worden gebruikt. Zowel voor de online als offline ontwikkelingen.

Over dat laatste zeggen de partijen in een persbericht: “Zo zal de infrastructuur aangepakt worden, van parkeren tot de klantreis in de terminal zelf. De medewerkers op het vliegveld worden zo geschoold dat zij de reizigers bieden waar zij behoefte aan hebben: de ervaren reiziger krijgt productief praktische informatie wanneer zij dat nodig hebben, de onervaren reiziger wordt ondersteunt wanneer zij dat kunnen gebruiken.”

EindhovenAirport.nl is ontwikkeld door met Cipix als technische partner voor de realisatie op Drupal.

Foto: Maverick L. (cc)Lees het volledige bericht op Emerce »


Add Your Comment