‘Nieuwe, tijdelijke baas’ voor bol.com

Geen reacties
Tags: , , ,
Posted 28 jan 2016 in nieuws

Bol.com heeft vandaag, net als 99 andere grote bedrijven in Nederland, een andere baas. Daniël Ropers geeft in overdrachtelijke zin vandaag het stokje over aan de twaalfjarig Delia.

Zij is een van de deelneemsters aan Baas van Morgen, een initiatief van Jinc. Dat helpt kinderen uit een omgeving met een sociaaleconomische achterstand kennis maken met het grote bedrijfsleven.

Delia deed eerder al een video-interview met Daniël Ropers van bol.com. Vandaag loopt Delia de hele dag met hem mee. Daarnaast krijgt ze op verschillende afdelingen introducties om te zien hoe de organisatie werkt.

Mocht ze het roer na vandaag helemaal overnemen van Ropers dan, zei ze vanochtend op NPO Radio 1, voert ze de papieren accept-giro weer in. Want er zijn klanten van bol.com die niet zo handig en bedreven zijn met de nu reguliere online internetbetaalmethodes. Vooral ouderen. De discussie die ze al voerde met Ropers ging over de privacyaspecten van contextueel relevante gepersonaliseerde productaanbiedingen.Lees het volledige bericht op Emerce »


Add Your Comment