A-side media koopt Mediaweb

Geen reacties
Tags: ,
Posted 07 jan 2016 in nieuws

Internetbureau A-side media koopt Mediaweb uit Noordwijk om zijn eigen portfolio aan te vullen. Oprichter Eric van Hall gaat zich volledig richten op contentbedrijf CopyRobin, waarin zijn nieuwe partner ook participeert.

Net voor de jaarwisseling, zo blijkt nu, heeft A-side media uit Mijdrecht de koopovereenkomst getekend met internetbureau Mediaweb. “Het ging eigenlijk vrij snel. In september kwamen we in contact met elkaar en eind december vond de verkoop plaats”, aldus Van Hall.

“Ze kopen een bedrijf dat aanvullend is op hun eigen diensten. Dat past bij de ambitie om uit te groeien tot een top 10-bureau in Nederland.”

De ondernemer heeft sinds de zomer een tweede bedrijf, startup CopyRobin. “Dat werkt niet volgens uurtje-factuurtje maar biedt bedrijven toegang tot contentdiensten op basis van een abonnement. Van eindredactie tot unieke producties.” Een van de eerste klanten is Nestlé Nederland.

Het aantrekkelijke van de deal met A-side media voor Van Hall is dat hij een jaar lang de gelegenheid krijgt CopyRobin op te tuigen. De nieuwe eigenaar van zijn oude bedrijf participeert voor de helft in zijn startup.

Financiële details over de verkoop van Mediaweb houden de partijen voor zich.

Foto: Ómar Runólfsson (cc)Lees het volledige bericht op Emerce »


Add Your Comment