Komende week drie topevenementen in de Beurs van Berlage

Geen reacties
Tags: , , , , , , ,
Posted 30 mei 2015 in nieuws

Noem het een Emerce eWeek in het klein. Hoewel, klein…? Vanaf dinsdag organiseert Emerce samen met diverse partners niet minder dan drie grote evenementen in de Beurs van Berlage: E-Commerce Live, Digital Marketing Live en Mobile Convention Amsterdam.

E-Commerce Live! is een nieuw congres, waar de grotere retailers, webshops, e-tailers, fabrikanten, groothandel en merken samenkomen voor de nieuwste trends, beste tactics en innovatieve mogelijkheden op het gebied van e-commerce.

Sprekers zijn onder meer Christoph Lange van Zalando, Julia Hoffmann van marktplaats Etsy, Viktor van der Wijk van KLM, Ellen Snijder van Fashionchick.nl, Ronald van den Berg van Jumbo, Maurice Jongerius van Bol.com en Asbjørn Jørgensen van The Cloakroom. Een complete lijst vind je hier.

Tijdens E-commerce Live! vinden drie zogenoemde software flights plaats. Deelnemers krijgen in vogelvlucht een overzicht van alle software, toepassingen en bedrijven op het gebied van respectievelijk search, analytics en fulfillment, aanwezig op de demo area. Ideaal voor e-commerce professionals in de oriënterende fase in het aankoopproces van nieuwe software en tools en voor leveranciers een zeer efficiënte manier om nieuwe contacten te leggen met klantorganisaties.

Tijdens e-Commerce Live! maken we ook de E-commerce 10 2015 bekend. Het gaat hierbij om personen die het vak in het afgelopen jaar vooruit hebben gebracht door de grenzen ervan op te zoeken, dan wel de online business nieuwe impulsen te geven. Van vernieuwende webshops tot grensverleggende e-commerceconcepten. De shortlist is samengesteld door de redactie van Emerce met input van Emerce-lezers en e-commerce-experts.

Boek tickets voor E-Commerce Live hier.

Op woensdag organiseren we als vanouds het grootste event van de Benelux op het gebied van online advertising en marketing, Digital Marketing Live!. Met spot on sessies over social, mobile en digital advertising en Customer Dialogue. Het evenement wordt ondersteund door alle relevante brancheverenigingen zoals DDMA, DDA, MWG, VEA en IPAN, met panels, promotie en andere bijdragen.

Sprekers zijn onder meer Mark Ogertschnig van IKEA Nederland, Paul Tholen van Heineken, Jamal Benmiloud van Earn Media, Humphrey Fredriksz van Aegon, Valentijn Bras van Scoupy en Rens Bosma van Universal Music. Een volledige lijst van sprekers vind je hier.

Nieuw dit jaar op Digital Marketing Live! is de speciale Agency Lounge waar de crème de la crème van de Nederlandse mediabureaus aanwezig is met een hospitality service voor haar relaties en klanten.

Ook nieuw op Digital Marketing Live! is een speciale MarTech area met software partijen. Via live demo’s word je in rap tempo bijgepraat over de mogelijkheden en kansen van deze software en toepassingen voor de uitvoer van jouw marketingstrategie.

Boek tickets voor Digital Marketing Live hier.

Het derde evenement op donderdag is Mobile Convention Amsterdam. Daar zal de voertaal overwegend Engels zijn. MCA wordt samen met CM georganiseerd. Sprekers zijn onder meer Jeremy Abbett van Google, Arco van der Velde van ProRail, Emiel Janson van Blende, Volker Koppe van Visa Europe, columnist Mark Fidelman en Jack Harris van MEF/Wirecard. Een lijst van alle sprekers vind je hier.

Er zijn diverse panels, onder meer over mobiele marketing, met als deelnemers Ian Carrington (Google), Telefónica’s Daniel Rosen, Scott Seaborn (Aimia) en Peter Sells van Havas. Daarnaast stellen vijf mobiele startups uit Nederland zich elk tien minuten voor.

Boek tickets voor Digital Marketing Live hier.

De Beurs van Berlage ligt op loopafstand van het Centraal Station in Amsterdam. Wil je toch met de auto komen dan kun je parkeren bij  Parking Centrum Oosterdok. Dat kost een tientje per dag.

CaptureLees het volledige bericht op Emerce »


Add Your Comment