Mobiele aanbieder OpenMobile laat gebruikersomgeving instellen


Een nieuwe Nederlandse mobiele aanbieder OpenMobile laat klanten zijn gebruiksomgeving volledig instellen, met name ten aanzien van het internet- en sociale media gebruik.

Geen WhatsApp en werkmail na 22.00 uur, huiswerk vóór Instagram, en na 21.00 uur niet meer op YouTube. Soms is het volgens de initiatiefnemers wenselijk om – voor jezelf en voor het gezin – bepaalde rustmomenten in te bouwen.

Via ‘Mijn OpenMobile’ kunnen instellingen worden gemaakt die betrekking hebben op alle dan wel specifieke simkaarten. Hierbij is er geen toegang tot de telefoon of tablet nodig om een en ander te activeren. Ook hoeft geen software geinstalleerd te worden. De simkaarten blokkeren de technische poorten van applicaties.

En dus is het mogelijk om WhatsApp na een bepaald tijdstip uit te schakelen, zonder een extra benodigde handeling. In de ochtend wordt deze zelf weer actief en komen alle berichten binnen. Ditzelfde geldt voor sitebeheer.

Ook snelheidsheidsbeperkingen zijn mogelijk. Hetzelfde geldt voor  datagebruik in het buitenland.

OpenMobile maakt gebruik van het T-Mobile netwerk met ElephantTalk als mobile virtual network enabler (MVNE).Lees het volledige bericht op Emerce »

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.