Mobiele aanbieder OpenMobile laat gebruikersomgeving instellen

Geen reacties
Tags: , , , , ,
Posted 27 mei 2015 in nieuws

Een nieuwe Nederlandse mobiele aanbieder OpenMobile laat klanten zijn gebruiksomgeving volledig instellen, met name ten aanzien van het internet- en sociale media gebruik.

Geen WhatsApp en werkmail na 22.00 uur, huiswerk vóór Instagram, en na 21.00 uur niet meer op YouTube. Soms is het volgens de initiatiefnemers wenselijk om – voor jezelf en voor het gezin – bepaalde rustmomenten in te bouwen.

Via ‘Mijn OpenMobile’ kunnen instellingen worden gemaakt die betrekking hebben op alle dan wel specifieke simkaarten. Hierbij is er geen toegang tot de telefoon of tablet nodig om een en ander te activeren. Ook hoeft geen software geinstalleerd te worden. De simkaarten blokkeren de technische poorten van applicaties.

En dus is het mogelijk om WhatsApp na een bepaald tijdstip uit te schakelen, zonder een extra benodigde handeling. In de ochtend wordt deze zelf weer actief en komen alle berichten binnen. Ditzelfde geldt voor sitebeheer.

Ook snelheidsheidsbeperkingen zijn mogelijk. Hetzelfde geldt voor  datagebruik in het buitenland.

OpenMobile maakt gebruik van het T-Mobile netwerk met ElephantTalk als mobile virtual network enabler (MVNE).Lees het volledige bericht op Emerce »


Add Your Comment