Zeeuwse kabelaar Delta maakt kwaliteitsslag met digitale diensten

Geen reacties
Tags: , , ,
Posted 10 apr 2015 in nieuws

De Zeeuwse kabelaar DELTA wil dit jaar een grote kwaliteitsslag maken op het gebied van digitale diensten. Die kwaliteitsslag is nodig om met name de snelle toename van het internetgebruik en de internettoepassingen in en om het huis te kunnen faciliteren.

Daarom worden 40.000 modems vervangen, gaan de internetsnelheden fors omhoog, introduceert DELTA Interactieve TV met programma gemist, begin gemist en programma’s opnemen en komt de kabelaar met de beveiligingsdienst ‘Veilig Wonen’.

Begin 2015 is DELTA gestart met het vervangen van de apparatuur in wijkkasten. Daarnaast wordt apparatuur in het (hoofd) glasvezelnetwerk geoptimaliseerd. In 2015 worden alle snelheden voor alle pakketten fors verhoogd.

Dit najaar kunnen internet en televisie klanten gebruik gaan maken van interactieve TV via de cloud. Anders dan bij de meeste andere leveranciers worden tv programma opgenomen op een centrale opslag bij DELTA. Dit maakt het voor de klant mogelijk programma’s terug of verder te kijken vanaf de televisie, smartphone, tablet op laptop/pc.Lees het volledige bericht op Emerce »


Add Your Comment