ACM waarschuwt voor webwinkel Combiwebshop

Geen reacties
Tags: , , , , , ,
Posted 03 mrt 2015 in nieuws

De Autoriteit Consument & Markt (ACM) waarschuwt voor webwinkel Combiwebshop uit Woudenberg. ACM zegt een redelijk vermoeden te hebben dat Combiwebshop bestelde producten niet levert en daarmee regels van het consumentenrecht overtreedt.

De website Combiwebshop.nl verkoopt elektronische producten, zoals televisies, foto- en filmapparatuur en mobiele telefoons. Uit de meldingen van consumenten blijkt dat zij een bestelling op de website hebben geplaatst en het volledige bedrag hebben vooruitbetaald, maar vervolgens niet geleverd kregen. Het gaat daarbij vaak om aankopen van honderden euro’s.

De webwinkel heeft de consumenten onlangs laten weten in financiële problemen te verkeren en daardoor niet in staat te zijn de bestelde producten te leveren. Ook kan het bedrijf consumenten niet binnen de wettelijke termijn van 14 dagen na ontbinding hun geld terug betalen.

De webwinkel is echter nog steeds online en er wordt op de website geen melding gemaakt van de leverings- en betalingsproblemen van de webwinkel. De webwinkel is telefonisch en per e-mail niet bereikbaar.Lees het volledige bericht op Emerce »


Add Your Comment